Danserne i Taranis

 

Carine Nesse

Gründer og leder av Taranis. Carine har danset internasjonal folkedans siden hun var 19 år, og begynte med irsk dans i 1998. Hun kommer fra Oslo, er cand.mag.

 

Sigrid Elisabeth Wiljugrein

Sigrid er fra Tomter i Østfold. Hun har tidligere danset både ballett og skotsk folkedans, samt holdt kurs i irsk dans.
Hun har også vært innom tango og salsa.
Sigrid er utdannet jurist.

Anders Granli

Anders er fra Drammen og arbeider som sivilarkitekt. Han har dansebakgrunn innenfor internasjonal folkedans siden 1991, og danser også i oppvisningsgruppen Maramitsa.

 

Line Mundus

Line er fra Oslo. Hun har en variert dansebakgrunn da hun har vært innom både jazz- og klassisk ballett, funk og kinesisk dans. Line studerer sykepleie ved Lovisenberg diakonale høyskole.

Bjørn Christer Grønvold

Bjørn er fra Våler i Østfold. Han begynte med irsk i 2000 og har i tillegg danset jazz og stepp. Bjørn studerer medisin ved UiO.

 

Kathinka Pitman

Kathinka kommer fra Oslo og har irsk bakgrunn. Hun har erfaring fra ballett, flamenco og stepp, og har danset irsk siden 1998. Hun har også undervist ved Bårdar danseinstitutt. Til daglig studerer hun ved UiO.

Catherine Zweidorff Aarkvisla

Catherine er fra Ski i Akershus.
Hun har danset Jazz Ballett siden 1999, og hun startet å danse Irsk i 2002. Hun har deltatt på flere forestillinger, revyer ol. utenom Taranis, og har derfor danset mange forskjellige dansetyper.
Deltaker på Michael Dillon`s Summer School of Irish Dancing, og hun er å se på alle dansekurs og Workshops.
Til daglig er hun elev ved Ski Videregående Skole.

 

 

Tone Tjærbo

Tone kommer fra Oslo. Hun har tidligere danset ballett, og etter at hun startet med irsk dans har hun deltatt en rekke ganger ved irske dansekurs i Irland. Til vanlig studerer hun jus ved UiO.